ŽELE GA, ALI...: / 'PSG-u ne pada na pamet činiti nikakve lude stvari glede Ronalda, ipak ima 32 godine'

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

PSG ne odustaje od dovođenja Cristiana Ronalda, ali isto tako bogati vlasnik francuskog velikana Nasser Al-Khelaifi ne želi za CR7 ponuditi 200 milijuna eura, koliko Florentino Perez traži za njega

21.6.2017.
10:09
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Cristiano Ronaldo u srijedu je glavni protagonist naslovnice L'Equipea. Najbolji igrač svijeta za 2016. godinu velika je želja PSG-a i bogati katarski arapi samo čekaju da Ronaldo i službeno kaže da napušta Real, kako bi uletili s ponudom koja izbija iz cipela, piše L'Equipe.

PORTUGALAC NE ŽELI RONALDA NA OLD TRAFFORDU: ‘Takvo nešto ne dolazi u obzir, a evo i zašto’

Image

No, za sad se Ronaldo ne oglašava. Usredotočen je samo na nastup s Portugalom na Kupu konfederacija koje se ovih dana održava u Rusiji. Florentino Perez kazao je kako nemaju namjeru pustiti najboljeg igrača i kako, ako ga netko želi, može ga dobiti za milijardu dolara odštete, koliko stoji u njegovom ugovoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BOMBASTIČNI TRANSFER: Real prihvatio ponudu Milana za svoju zvijezdu u visini od 60 milijuna eura

Marca prenosi kako je Ronaldo još prije dva mjeseca počeo gledti prema soluciji da karijeru, tvrde Španjolci na temelju pisanja L'Equipea, nastavi u "PSG-u, više nego u Unitedu".

"Ronalda privlači pomisao na to da se preseli u novi grad poput Pariza, a uz to gaji i dobre veze s vlasnikom PSG-a, bogatim Nasser Al-Khelaifijom koji bi strašno volio potpisati. Uz spomenuto, L'Equipe piše kako je PSG za Ronalda spreman ponuditi između 100 i 150 milijuna eura, što je daleko manje od 200 milijuna eura koliko traži Real", ističu Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca je to objasnila riječima:

"Parižani su spremni postepeno povećavati cijenu za Ronalda, ali isto tako neće činiti nikakve lude stavri ako se uzme u obzir da on ima 32. godine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo