RAKIJA I CAJKE / Zdravko Mamić ulazi u nevjerojatan biznis? Najpoznatiji hrvatski bjegunac snimljen u društvu velike turbofolk zvijezde, a onda je iznenadio objavom

Image
Foto: Instagram

Mamić se neko vrijeme javno, putem društvenih mreža, obračunavao s hrvatskim pravosuđem i sucima, a onda se naglo povukao i de facto nestao sa scene

18.3.2022.
14:13
Instagram
VOYO logo

Bivši izvršni predsjednik Dinama, dopredsjednik HNS-a i takozvana "siva eminencija" hrvatskog nogometa, a danas pravomoćno osuđeni bjegunac od hrvatske pravde, Zdravko Mamić i dalje uživa u životu u svojoj međugorskoj oazi.

Mamić se neko vrijeme javno, putem društvenih mreža obračunavao s hrvatskim pravosuđem i sucima, a onda se naglo povukao i de facto nestao sa scene. No, sada su pak osvanule dvije zanimljive objave na njegovu Instagramu. U prvoj je Mamić snimljen na ručku, piću, druženju ili sastanku s jednom od najvećih turbofolk zvijezda u regiji koji je punio i dvorane u Hrvatskoj, Crnogorcem, Bobanom Rajovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rajović je inače veliki Mamićev obožavatelj i svojevremeno ga je javno branio. "U nogometu ovakve ljude treba nagrađivati, a ne kažnjavati. Podrška za Maminja. Ne daj se, prijatelju", napisao je to prošle godine Crnogorac. Mamić je inače na glasu kao veliki ljubitelj turbofolka i godinama je isticao kako je njegova omiljena pjesma "Ne može nam nitko ništa", Mitra Mirića, a uhvaćen je i nekoliko puta kako pjeva hitove Saše Matića i još ponekih narodnjačkih pjevača. Tko zna možda padne i kakvo gostovanje na nekom novom albumu Bobana Rajovića?

Image

Mamićeva rakija?

No, zanimljivija je objava nakon ove s crnogorskim pjevačem za kojim luduje regija. Naime, Mamić je pozirao pored čitavog niza raznih boca punih rakije, a na svima je upravo njegov lik. Vjerojatno je riječ o kakvoj šali ili originalnom poklonu, ali s Mamićem se nikad ne zna, odnosno, zna se da ima jak poduzetnički duh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo