Zdravko Mamić poslao vrlo zastrašujuću poruku!

Mamićevo obraćanje javnosti opet je obilovalo psovkama i prijetnjama, a na kraju konferencije za medije Hrvoju Malešu poslao je poruku koja nije zvučala nimalo ugodno.

13.12.2011.
23:09
VOYO logo

Zdravko Mamić u ponedjeljak je otkrio da mu se jako sviđa što se njegove konferencije uživo prenose na portalima jer tako njegove poruke stižu do javnosti bez novinarskih i uredničkih intervencija.

Otkrio je i da psovke koristi kako bi prisnažio svoje misli, pa su se tako u njegovom posljednjem izlaganju u Maksimiru opet mogle čuti prostote i prijetnje. Predsjedniku Udruge navijača Dinama Danijelu Hrnjaku, ali i drugima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa, naravno, budite sigurni kad ne budem u Dinamu, a kada ga sretnem, da ću ga prebiti. I svakoga tko dirne na mene i moju obitelj", poručio je Mamić izjavivši koju minutu prije toga da "j*** majku onome tko baci kamen na brata Zorana".

Dakle, u Maksimiru se opet, po tko zna koji put, govorilo jezikom nasilja. Sve to je Mamić mogao (ili zaista nije?) reći civiliziranim jezikom, ali ovako je, valjda, uvjerljivije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga je priopćenje Dinama, odaslano javnosti nedugo nakon konferencije za medije zbog posjeta BBB-a, još smješnije i apsurdnije jer u Maksimiru vjeruju da predstavnici medija "ipak vole slušati artikulirane zvukove i smislene odgovore i argumentiranja".

Jesu li ovo artikulirani zvukovi, smisleni odgovori i argumentiranja?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju izlaganja pred medijima dotaknuo se poteza Hrvoja Maleša, koji je surađivao s USKOK-om i iza rešetaka strpao Stjepana Djedovića i Željka Širića.

"Ja ću samo reći da ja to nikada u životu ne bih napravio. Znači, da mi staviš brigadu topova, mitraljeza, šmajsera, da mi gurneš onaj vreli žarač u guzu, pa da mi još malo zakovrčiš, nikad u životu to ne bih napravio! I vrlo se dobro zna kako ljudi, koji su u jednom momentu junaci poslije završavaju", poručio je Mamić Malešu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda je Mamić samo htio reći da se kolo sreće okreće i da Maleš uskoro možda neće biti toliki heroj mnogima u Republici Hrvatskoj.

Nadamo se da je tako, jer ako nije, onda je to vrlo opasna poruka kojom bi se trebala pozabaviti policija i ostale institucije 'pravne države'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Zdravko Mamić Više o temi: specijal-201102150360004-Skandali i strasti Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatski nogometni savez

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo