Očajni Mamić ustanovio da radi s bandom

'Dosta je te zezancije s igračima. Branko je gospodin, inteligentan, ali ako radiš s bandom, onda to moraš na bandoljeroski način', izjavio je Zdravko Mamić nakon poraza od Černomorca.

21.9.2013.
12:32
VOYO logo

Dinamo je na otvaranju Europske lige izgubio od Černomorca s 2:1, a svojom igrom je toliko 'fascinirao' navijače da su neki već nakon pola sata napustili stadion.

Gazda Zdravko Mamić se nije oglašavao nakon utakmice, ali je progovorio nakon što se naspavao i, logično, nije oduševljen onime što su prikazali njegovi igrači. Čak ih je nazvao bandom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači su sramotno ispali od Austrije, sramotno su igrali u Splitu, a opet se okupilo oko 13 tisuća gledatelja zahvaljujući nama s 'kata' i našoj promociji. Sve što mi pozlatimo, igrači zeznu! Ivankoviću ću dati takvo povjerenje kao nikome. Hoće li to iskoristiti, ovisi samo o njemu. Neću mu kazati ni 'dobro jutro' ako me ne pita. Neka radi što god hoće. Dosta je te zezancije s igračima. Branko je gospodin, inteligentan, ali ako radiš s bandom, onda to moraš na 'bandoljeroski' način. Mogu ja napraviti sve što hoću, ali neka to radi trener. Duboko želim vjerovati da će Branko to napraviti. U njegovu kvalitetu rada uopće ne sumnjam. Međutim, trener mora upotrijebiti mrkvu, ali i - batinu!", kazao je Mamić za Sportske novosti te treneru predložio sljedeće sankcije:

"Tjeranje s treninga, tjeranje na tribinu, tjeranje iz kluba, financijske sankcije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo