Nakon debakla javio se i utučeni Zdravko Mamić: 'Doživjeli smo veliki neuspjeh'

'Doživjeli smo veliki sportski i financijski neuspjeh! Ali nema predaje.

7.8.2014.
8:19
VOYO logo

Poraz od Aalborga i ispadanje iz Lige prvaka hrvatskog prvaka Dinamo je jako puno koštao. Ne samo u rezultatskom smislu, već i u financijskom. Stoga je izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić kazao:

"Čestitam Aalborgu na prolazu u play-off Lige prvaka, čestitam našim igračima koji su na terenu ostavili i zadnji atom snage, čestitam navijačima koji su bili sjajni. Nogomet se jučer vratio u Zagreb", kazao je Zdravko Mamić za Sportske novosti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/WgPkMUPUJEE

Dinamo je protiv Aalborga na travnjaku bio bolja momčad, većim dijelom susreta je napadao, i ne sjećamo se kad su se Modri toliko napromašivali u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo 19 udaraca prema golu, 11 u okvir. I nismo uspjeli. Danski prvaci su dva puta pogodili okvir gola i prošli dalje, to je nogomet. Doživjeli smo veliki sportski i financijski neuspjeh! Ali nema predaje. Moramo se skupiti, uhvatiti nove motive i nastaviti sezonu u najboljem mogućem stanju. Imamo momčad velike perspektive i velikih mogućnosti, ali nedostajalo je vremena za uigravanje", zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo