Pazite što je Mamić 'ispalio' nakon najnovije sramote!

'Ako bude trebalo, kupit ćemo novi Dinamo! Kupit ću novih 25 igrača i novih šest trenera. Ako neće biti druge alternative, ja ću svakako nešto poduzeti', izjavio je Zdravko Mamić.

4.10.2013.
21:31
VOYO logo

Nakon najnovije europske sramote hrvatskog prvaka, teškog poraza od Ludogoreca (3:0), javio se i arhitekt 'atomskog Dinama' Zdravko Mamić.

"U ovom trenutku sve je jednostavno, trebamo staviti glave skupa. To je jedino što možemo napraviti. Kriza je očigledna i evidentna. Ja znam u čemu je problem, ali ovog trenutka to ne bih želio dijeliti s javnošću. Trebamo se u Dinamu svi skupiti i raditi na zajedništvu. Od sjedenja, kukanja i naricanja neće biti ništa. Već se u nedjelju protiv Rijeke možemo vratiti na polunormalan kolosijek, ali možemo još dublje zaroniti u krizu. Ozbiljno smo kompromitirali europske ciljeve, europske koeficijente, ali nije Dinamo bezglavi klub. Ozbiljni su ljudi stvorili Dinamo zadnjih osam godina. Dinamo će opet biti prvi u Hrvatskoj, Dinamo će opet u Ligu prvaka, sve ćemo mi to napraviti. Ja sam previše iskusan čovjek da ne bih reagirao. Samo u ovom trenutku to nije lako", izjavio je Mamić za Sportske novosti i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako bude trebalo, kupit ćemo novi Dinamo! Kupit ću novih 25 igrača i novih šest trenera. Ako neće biti druge alternative, ja ću svakako nešto poduzeti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo