'ZBUNJENI, KLAUN': / Tragičar Cityja na udaru engleskih medija! Tabloidi ga pribili na stup srama

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Vratar Manchester Cityja Claudio Bravo našao se na udaru engleskih medija zbog svoje sinoćnje pogreške do koje je došlo u 52. minuti susreta protiv Barcelone u 3.

20.10.2016.
9:47
AFP, JOSEP LAGO
VOYO logo

Naime, čileanski vratar, bivši golman Barcelone, namjerno je igrao rukom izvan kaznenog prostora zbog čega je zaradio izravni crveni karton. U tim trenucima, Barcelona je protiv Manchester Cityja vodila s 1-0, a Građani su igrali dobro, kreirali prilike, bili konkurentni Barci u ovom dvoboju.

Obrušili se na Brava

Nakon tog isključenja, Građani su, ponajviše zbog manjka igrača na terenu, pali u igri i Barcelona je Cityju utrpala još tri gola do kraja susreta. Engleski mediji nemaju milosti za nogometaše koje oni označe kao glavne krivce za neuspjehe njihovih klubova. Pa su se Englezi obrušili i na Brava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BARCELONA PREGAZILA MANCHESTER CITY! Lionel Messi imao je svoj privatni šou na Camp Nou

Priznao je

Britanski tabloid The Sun na sarkastičan i pomalo uvredljiv način piše o Bravu. Pa tako donosi tekst pod naslovom "Klaun Bravo: Claudio Bravo priznao je kako je njegov crveni karton doveo Manchester City u probleme".

Image
Image

"Zbunjeni vratar Claudio Bravo priznao je kako je njegov crveni karton doveo Manchester City u probleme. Čileanac je iz igre izletio zbog namjernog igranja rukom na udarac Luisa Suareza izvan kaznenog prostora", stoji u tekstu The Suna koji donosi i izjave Brava, odnosno, priznanje za pogrešku i dovođenje u probleme svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovo je bila samo puka nesreća'

"To je promijenilo daljnji tijek susreta. Do tog trenutka smo igrali dosta dobro, kreirali prilike. Tako je kako je, to je nogomet. Igra u kojoj se događaju pogreške. Ovo je bila samo puka nesreća i dogodilo se da sam baš ja osoba koja je utjecala na tijek utakmice koji je kumovao našem porazu.

UNIŠTEN TAMO GDJE JE STVORIO IME: ‘Nogomet je ponekad igra pogrešaka. Bravo zna što je napravio’

Drugi poznati britanski tabloid Daily Mail u svom izvještaju utakmice ističe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

'Kakav nered (Messi)'

"Kakav nered (Messi): Zvijezda Barcelone je s hat - trickom ponizila Guardiolu u njegovom povratku na Camp Nou, a stari dečko Bravo dobio je crveni karton".

Ugledni Guardian s blažim tonom objašnjava pogrešku Brava:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bravo je napravio groznu pogrešku u 52. minuti zbog koje je zaradio crveni karton. Do tog trenutka, City je bio u utakmici. Nakon toga, Građani su se raspali".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo