Najtezi udarac: Ovaj potez ce jako zaboljeti Zdravka Mamica

Gdje je nestao Ognjen Vukojevic? Zasto donedavni reprezentativac vise nije dovoljno dobar za prvih 18 Dinama, samo je jedna od misterija s Maksimira.

5.12.2014.
16:51
VOYO logo

Vukojevic je ovih dana u razgovoru za Jutarnji list opleo po svojim kolegama u Dinamu. Defanzivni veznjak je otkrio nedostatke hrvatskog prvaka:

"Ovoj momcadi nedostaje hrabrosti, kuraze i bezobrazluka. Redovito stizemo pred zid koji ne znamo preskociti", rekao je iskusni Ogi i dodao o svojoj igri:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priznajem da sam ocekivao vise, ali poklopilo se tu puno stvari. Stigao sam kasno, nisam izborio mjesto u momcadi, formacija 4-3-3 mi ne odgovara. Medutim, ne osjecam se duzan jer nisam igrao puno, a ono sto sam proveo na travnjaku mislim da je bilo solidno."

Zoran Mamic ga je, slucajno, izostavio iz kadra kandidata za derbi ovog vikenda s Rijekom. Radi li se o novom sukobu u svlacionici? U najmanju ruku ovo je cudna odluka, jer upravo je Vukojevic trebao biti jedan od nositelja igre. Trener mu nije davao previse sanse, igrali su neki drugi, koji i bolje da nisu igrali, s obzirom na prikazano...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamovog trenera ima drugih briga, opet prica o navijacima koje iz kluba uporno tjeraju.

"Malo me ‘pece’ slika iz Pule kada je Soudani zabio pogodak ispred nasih navijaca, krenuo slaviti a onda je vidio da oni niti ne znaju da je Dinamo zabio. Nazalost, to je tako", rekao je Mamic za SN, koji vjerojatno i dobro zna zasto navijace vise ne vesele golovi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Gradske skupstine Grada Zagreba Darinko Kosor gostujuci na na zagrebackom Radiju 101 i otkrio je da Grad nema vise namjeru novac poreznih obveznika davati GNK Dinamu.

Kada su ga pitali koliko novca GNK Dinamo dobiva od Grada i Zagrebackog holdinga, sef Gradske skupstine je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Holding vec godinama ne daje novac Dinamu i zato je na sudu s Dinamom. Grad daje novac za stadion i omladinsku skolu, i nikakva druga sredstva. Stadion moramo placati jer je u vlasnistvu Grada. Gospoda Svaljek i ja smo bas predlozili da u iducoj godini Dinamu ne damo niti kune. Ne znam hoce li se gospodin Mamic buniti, ali radije cemo dati za socijalu nego za Dinamo", porucio je Kosor.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo