ZBOG OVOG IGRAČA GUARDIOLA ODUSTAJE OD RAKITIĆA? / Menadžer Cityja pronašao spas za momčad

Image
Foto: AFP

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola želi u redove 'građana' dovesti braniča Bayern Munchena Holgera Badstubera (27), javlja Skysports.

10.1.2017.
17:10
AFP
VOYO logo

Vijest koja na prvu ne zvuči ništa senzacionalno. Nije tajna da Guardiola nije zadovoljan obranom svoje momčadi koja je u dosadašnjem tijeku Premier lige primila 22 gola. Stoga bivši trener Barcelone i Bayern Munchena želi pojačati obrambeni dio igre koji "šepa" u odnosu na vezni dio momčadi i napad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački reprezentativac došao bi na posudbu do kraja sezone

Guardiola će stoga pokušati dovesti Holgera Badstubera iz Bayerna koji bi pokrpao rupe u obrani. Njemački reprezentativac došao bi na posudbu do kraja sezone, s opcijom otkupa ugovora ako struka Cityja procijeni da se dobro uklopio u momčad, odnosno, da se dokazao.

POBRKAO LONČIĆE: Novinar ugledne televizije napravio nevjerojatan gaf govoreći o Rakitiću i Guardioli

Problemi s ozljedama

U zadnjih nekoliko sezona Badstuber je imao dosta problema s ozljedama, no Guardiola ga je trenirao i izrazito ga cijeni. Međutim, to bi značilo da je City možda i odustao od transfera Ivana Rakitića na Etihad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezna linija Cityja igra dobro i primarni cilj Guardiole je pojačavanje obrane. Stoga se nagađa da se zbog Guardioline želje da dovede na posudbu Nijemca, odustalo od Hrvata koji nije bio u kadru Barcelone za utakmicu protiv Villarreala, što je i potaknulo glasine da ga Guardiola želi dovesti u Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo