ZBOG OVAKVIH STVARI SE IGRA NOGOMET: / Prelijepa gesta petogodišnjeg navijača Huddersfielda

Image
Foto: AFP

Huddersfield je proteklog vikenda na svom Kirkless stadionu ostvario veliku pobjedu svladavši Manchester sa 2-1. Ta je pobjeda iznjedrila i jednu vrlo lijepu nogometnu priču.

25.10.2017.
15:47
AFP
VOYO logo

Naime, utakmicu je sa tribina pratio i jedan petogodišnji navijač domaće momčadi, Adam Bhana, koji je bio oduševljen igrom svojih ljubimaca. Posebno je sretan bio zbog golova Aarona Mooya i Laurenta Depoitrea.

Mali Adam je za vrijeme utakmice na podu pronašao pet funti, a ono što je odlučio s njima učiniti je uistinu predivna priča. I dalje pod dojmom velike utakmice i pobjede, rukom je napisao pismo direktoru kluba Seanu Jarvisu u kojem je napisao sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi Sean, bio sam na utakmici protiv Manchester Uniteda. Na stadionu sam pronašao pet funti i dao ih tati jer ne smijemo zadržati ono što nije naše", započeo je Adam svoje pismo pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možete li molim vas pitati gospodina Wagnera (trener Huddersfielda) smije li Aaron Mooy zadržati novac jer je odigrao odličnu utakmicu i zabio gol. Stavio sam pet funti u pismo."

Jarvis je bio oduševljen ovom gestom te je sliku pisma podijelio na Twitteru, a sam Mooy objavio je kako bi volio upoznati malog Adama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo