ZBOG NJEGA ĆE DANAS NA MAKSIMIRU BITI SKAUTI VELIKANA: / Predstavnici elitnih klubova dolaze po najvredniji Dinamov eksponat

Image
Foto: PIXSELL

Dinamova europska priča traje i dalje

13.12.2018.
8:41
PIXSELL
VOYO logo

Dugih 49 godina čekali su Dinamovi navijači da dolazak zime ne označi i dolazak kraja europskog puta za klub i momčad koje bodre. Na stadionu Maksimir večeras se igra posljednja utakmica po skupinama Europske lige, Dinamo u njoj dočekuje Anderlecht, no i nakon nje će trajati Dinamov hod Europom. Zaslužili su to igrači koje vodi Nenad Bjelica četirima pobjedama i remijem u prethodnih pet utakmica u skupini D koju je hrvatski prvak i osvojio.

Spremni za Anderlecht

"Stanje u momčadi je odlično, svi su spremni, kako oni koji su odigrali prvenstvenu utakmicu za vikend, tako i oni koje smo odmarali. Želimo završiti sezonu s dvjema pobjedama, momčad ima dovoljno energije i snage, na raspolaganju nam je preko 20 igrača tako da, kao što sam puno puta rekao, ne mogu pogriješiti koga god da izaberem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dakako, želimo pobijediti Anderlecht, to nam je vrlo važno zbog... Ma, zbog svega! Ponajprije zbog nas da bismo europsku polusezonu završili uspješno, ali i zbog hrvatskog nogometa kako bismo podignuli naš koeficijent u Uefi što bi nam u skorije vrijeme omogućilo dva predstavnika u Ligi prvaka. Dakle, velik je ulog u igri, nema nikakvih kalkulacija. Trebamo osvojiti tri boda", kazat će Dinamov trener Bjelica u najavi utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skauti stoje u radu

Dosad je u svih pet odigranih u Europskoj ligi dio početne postave bio mladi španjolski reprezentativac Dani Olmo. Igrač koji je prošao Barceloninu nogometnu školu sve je češće u bilježnicama skauta jakih europskih klubova, a prema saznanjima 24sata.hr, mnogi od njih iskoristit će i večerašnju utakmicu da o njemu zapišu još koje zapažanje.

Dolaske su potvrdili skauti Borussije Dortmund, Leicester Cityja, Rome, Milana, Betisa, Seville i mnogih drugih klubova, tvrdi izvor, dodajući da bi ponude za njega u Dinamo trebale stići već i u nadolazećem siječanjskom prijelaznom roku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo