Završila je najveća noćna mora Slavena Bilića

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić nakon operacije kuka napustio je kliniku dr. Nemeca te je prebačen na rehabilitaciju u Thalassotherapiju u Opatiji.

12.1.2012.
18:11
VOYO logo

Najveća noćna mora Slavena Bilića napokon je završila. Ozljeda koja muči još iz igračkih dana konačno je postala dio povijesti. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije obavio je operativni u Klinici za ortopediju doktora Borisa Nemeca u Matuljima. Dr. Nemec izjavio je da je operacija prošla sjajno, a i Bilićev smiješak na licu potvrdio je njegove riječi.

"Dobro se osjećam i zahvaljujem dr. Nemecu te svim ljudima u klinici na tretmanu koji je bio topao i profesionalan, boravak u bolnici učinili su mi ugodnim. A s Nemecom sam puno o svemu tome razgovarao tijekom naših reprezentativnih akcija", kazao je Bilić. "Brzo ću ih baciti i prionuti na posao. Tri tjedna bit ću na talasoterapiji i nakon toga odbaciti jednu štaku, a nakon nova tri tjedna i drugu. Protiv Švedske, 29. veljače, u prvoj pripremnoj utakmici, vodit ću reprezentaciju bez štaka!" U petak Biliću u posjet dolaze kolege iz reprezentacije Nikola Jurčević, Aljoša Asanović i Davor Gavran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo