PAKLENI BARAŽ / Završen je ždrijeb playoffa i bit će prave drame. Italija ili Portugal neće ići na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022.

Image
Foto: Preofimedia

Ovo će biti prve ovakve dodatne kvalifikacije u europskom dijelu natjecanja

26.11.2021.
17:36
Preofimedia
VOYO logo

U petak u 17 sati u Zurichu održan je ždrijeb dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, odnosno, takozvani ždrijeb playoffa. Ovo će biti prve ovakve dodatne kvalifikacije u europskom dijelu natjecanja i sudjelovat će 12 reprezentacija podijeljenih u tri turnira.

Najzanimljivije bi trebalo biti u skupini C u koju su uvršteni aktualni europski prvaci Talijani u europski prvaci iz 2016. Portugalci. Uz Italiju i Portugal u tom dijelu ždrijeba za jedno mjesto koje vodi u Katar borit će se još Sjeverna Makedonija i Turska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez Italije ili Portugala

Italija i Portugal su bili postavljeni kao nositelji te će biti domaćini u polufinalu 24. ožujka, Italija će dočekati Sjevernu Makedoniju, a Portugal Tursku. Pobjednici tih dvoboja će pet dana kasnije igrati finale, a domaćin će biti pobjednik susreta Portugal - Turska.

U skupinu A svrstani su Škotska, Wales, Ukrajina i Austrija. U polufinalima će igrati Škotska - Ukrajina i Wales - Austrija, a pobjednici tih susreta igrat će finale u kojem će domaćin biti pobjednik utakmice Wales - Austrija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini B su Rusija, Švedska, Poljska i Češka, u polufinalima će igrati Rusija - Poljska i Švedska - Češka, a u finalu će domaćin biti pobjednik utakmice Rusija - Poljska.

Turnir 1: Škotska, Wales, Ukrajina, Austrija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir 2: Švedska, Rusija, Poljska, Češka.

Turnir 3: Portugal, Italija, Turska, Sjeverna Makedonija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo