Zavidio bi mu i Schwarzenegger: Bivsi vratar Elfa pretjerao s teretanom

Bivsi povremeni trener njemacke nogometne reprezentacije Tim Wiese potpuno je transformirao svoje tijelo otkako se u sijecnju ove godine prestao profesionalno baviti nogometom. Otad se ovaj 32-godisnjak posvetio bodybuildingu, a svojom se golemom figurom od 115 kilograma misica, pohvalio putem Twittera.

Wiese je bivsi vratar Fortune Koln, Kaiserslauterna, Werdera i Hoffenheima koji je u dresu Elfa izmedu 2008. i 2012. godine skupio osam nastupa.

S posljednjim klubom Hoffenheimom raskinuo je suradnju jer je jednostavno postao presnazan, a tu je snagu odlucio usmjeriti ka drugom sportu. Na stolu navodno vec ima ponudu profesionalne hrvacke organizacije WWE.

“Dobio sam sluzbenu ponudu od WWE-a. Traze od mene da postanem postanem profesionalni hrvac. Zasto bih rekao ne? Hrvanje je jako popularno u SAD-u. Razgovarat cu o tome sljedecih tjedana sa svojim agentom. Ne bojim se”, objasnio je za Sport Bild Wiese, koji je posljednjih mjeseci ocito svakodnevno boravio u teretani i kojem bi na misicima pozavidio i slavni holivudski glumac Arnold Schwarzenegger.

//www.youtube.com/embed/y3y5lt1T3L8

Hrvatska sportska javnost mozda najbolje Wiesea pamti iz 2008. godine kada je u utakmici Werdera i HSV-a brutalnim kung-fu udarcem u vrat na rubu kaznenog prostora pokosio hrvatskog napadaca Ivicu Olica, tadasnjeg clana hamburskog kluba.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr