'ZAUVIJEK HAJDUKOVAC': / Emotivan oproštaj odbačenog kapetana

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Mario Maloča više nije igrač splitskog Hajduka. Nakon osam sezona provedenih u prvoj momčadi Bijelih, ovaj branič još prošloga tjedna sve je dogovorio s Lechom iz Gdanjska.

7.7.2015.
12:45
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Dosadašnji kapetan Hajduka upisao je 316 nastupa za splitski klub (233 službena nastupa), u kojima je zabio ukupno osam golova. Uz to, Maloča je s Hajdukom osvojio i dva Kupa Hrvatske (2010. i 2013. godine), te je bio miljenik navijača.

No, pred kraj prošle sezone sportski direktor BijelihGoran Vučević izbacio je Maloču zbog jednog sukoba na treningu i zbog, prema njegovim riječima, slabijih igara. No, jasno je k'o dan da je Maloča "pao" zbog, prema Vučeviću, lošeg ponašanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dok sam ja tu Maloča neće imati pristupa u prvu momčad", izjavio je tada Vučević i usmjerio Maloči karijeru u suprotnom smjeru od Splita.

No, Maloča je našao novu momčad. Lech iz Gdanjska njegov je novi poslodavac sljedeće tri godine, do 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mario, hvala na svemu'

"Igrajući osam godina u Hajduku proživio sam najljepše trenutke u životu. Već kad sam zaigrao prvu utakmicu u dresu Hajduka to je za mene bilo ostvarenje snova, a sve poslije toga bio je pravi užitak. Zahvaljujem se navijačima i svima u Klubu na svemu što smo zajedno prošli. Ovaj prijateljski rastanak s Hajdukom početak je nečeg novog za mene, a zauvijek ću u srcu biti hajdukovac", kazao je Mario Maloča.

Predsjednik Hajduka Marin Brbić zahvalio se Maloči na vjernosti bijelom dresu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujemo se Mariju na svemu što je dao za Hajduk. Želimo mu da ostvari sve svoje igračke ambicije i da ga sreća prati u životu".

Zanimljivo, ali Maloča će u poljskom sastavu nositi broj 22 isto kao do sad u Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo