'Zatočiti mladog čovjeka! Pa to je dno dna!'

"Ono što je minhensko Državno odvjetništvo napravilo u Brenovu slučaju ravno je katastrofi.

25.9.2011.
16:57
VOYO logo

Situacija ide sve manje u prilog 21-godišnjeg Bayernova nogometaša Brena Borgesa, koji je završio u istražnom zatvoru zbog sumnje da je zapalio vlastiti minhenski dom. Djelatnicima hitne pomoći koji su ga došli zbrinuti nakon što se u noći s ponedjeljka na utorak nadisao dima Breno je, kako saznaje Bild, predao tri upaljača koja je imao u rukama.

Teško se mogućim čini apel ljutitog Bayernova predsjednika Ulija Hoeneßa, koji se žestoko obrušio na tužiteljstvo i njemačku državu u globalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što je minhensko Državno odvjetništvo napravilo u Brenovu slučaju ravno je katastrofi. Zatočiti mladog čovjeka koji je dotaknuo dno u zatvoru, to nije Njemačka", rekao je Hoeness.

Trener nogometaša Bayerna Jupp Heynckess priznao je da nije bio svjestan problema kroz koje prolazi Breno, brazilski branič koji je pod sumnjom da je podmetnuo požar u vlastitoj vili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je to veliki šok za sve nas. No, prije nego što kažemo bilo što konkretno, moramo pričekati da vidimo kako će se dalje razvijati istraga. Sve ostalo bi bilo nagađanje. Dečko je očito imao osobnih problema koje nismo primijetili jer se ponašao normalno", kazao je trener bavarske momčadi.

Vezani članci:

arti-201109200216006 arti-201109190589006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo