ZASTRAŠUJUĆI INCIDENT / Upali u svlačionicu i igraču repetirali pištolj u glavu

Prema pisanju srpskih medija, točnije B92, nogometašu Novog Pazara Žarku Udovičiću navijači su prijetili pištoljem u svlačionici.

24.2.2015.
11:42
VOYO logo

B92 piše kako je policija u Novom Pazaru u ponedjeljak u 12 sati dobila anonimnu prijavu o nemilim događajima na stadionu Novog Pazara Bedrije Mujovića. Policija je odmah izašla na mjesto događaja i imala je što čuti. Navijači su, navodno, upali u svlačionicu igrača Novog Pazara, repetirali pištolj i stavili ga na glavu napadaču Žarku Udovičiću. Navodi se kako je razlog ove zastrašujuće prijetnje promašeni kazneni udarac na prvenstvenoj utakmici Superlige Srbije protiv Rada u Beogradu (pobjeda domaćina 1:0). Nakon ovog incidenta, Udovičić je zatražio raskid ugovora s Novim Pazarom.

"Odmah nakon prijave, pripadnici policije izašli su na lice mjesta i napravili razgovor s prisutnim nogometašima i građanima. Nogometaši sa kojima je policija razgovarala, kao i građani rekli su da se ništa nije dogodilo na stadionu", kazao je zapovjednik policije u Novom Pazaru Bedrija Mujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Sindikata Mirko Poledica je na SOS kanalu otkrio kako se radi o huliganima koji se predstavljaju kao navijači Novog Pazara, a koji stoje iza ovog nemilog događaja. Reagirali su i iz visokih državnih političkih krugova. Potpredsjednik Vlade Srbije Rasim Ljajić kazao je kako je ovo posljednje upozorenje i da bi u slučaju još jednog incidenta klub trebalo da se ugasi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam na indirektan način uključen u nogometni klub jer je Novi Pazar nogometna sredina i 95 posto navijača zaslužuje da ima klub u vrhu prve lige. Ovo govori o dezorjentaciji kluba i o tome da ne postoji organizacija koja može da bude brani ovakve stvari",“ rekao je Ljajić gostujući na Televiziji Pink.

Da stvar bude gora, Ljajić istiće kako ima informaciju kako su ti isti ljudi bili u autobusu sa igračima. Znaći, sve je itekako povezano s vrhuškom kluba, te navijači, očito, imaju jaki utjecaj, ne samo kod igrača već i kod struke u samom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nema opravdanje i to je posljednji signal, ako se još jednom ovako nešto ponovi to znači da klub ne treba postojati“ zaključio je Ljajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo