ZASTRAŠUJUĆE IZJAVE PAŠALIĆEVA SUIGRAČA IZ CENTRA ŽARIŠTA KORONE: / 'Ovo je kao u horor-filmu'

Image
Foto: Profimedia

Ne smije se izaći iz kuće osim po najvažnije potrepštine i lijekove

13.3.2020.
19:41
Profimedia
VOYO logo

Ponajbolji igrač senzacije Lige prvaka, Atalante, i suigrač hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića, Argentinac Papu Gomez, progovorio je o dramatičnoj situaciji u Italiji, posebice u centru žarišta koronavirusa.

Ne smije se izaći iz kuće osim po najvažnije potrepštine i lijekove i to pravilo vrijedi za svih 60 milijuna stanovnika Italije. "Ovo je kao horor film. Nikoga nema na ulicama", rekao je Gomez za Radio Club.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema nikoga na ulicama. Navijači moraju poštovati pravila. Jedino što je otvoreno su supermarketi, ali stvari možete naručiti i putem interneta i sve dostavljaju na vašu adresu. Kad kažem da su ulice prazne i da je ovo poput horor filma, ne pretjerujem", navodi Gomez.

Image
Foto: Profimedia

Mario Pasalic of Atalanta and Alejandro Papu Gomez of Atalanta Bergamo 25-4-2019 Stadio Atleti Azzurri d Italia Football Italy Cup 2018/2019 Atalanta - ACF Fiorentina semi final second leg Photo Luca Pagliaricci Insidefoto /Sipa USA, Image: 428465240, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Germany, Italy, Japan, and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA

Kaže kako paralelno s vijestima u Italiji sluša i one iz rodne mu Argentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stalno slušam vijesti iz Argentine. Bilo bi lijepo da su ljudi i ranije počeli ozbiljno shvaćati mjere predostrožnosti. Zasad vrlo komplicirane stvari shvaćaju previše olako. U Bergamu ima već 400 slučajeva zaraženih koronavirusom. Znamo da je ljubav naših navijača velika, ali moramo poštovati pravila i ostati u svojim kućama", veli Gomez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo