'ZAŠTO NISAM U SPLIT VODIO SAMMIRA, ZAŠTO ĆORIĆ NE IGRA? E SAD ĆU VAM SVE REĆI...': / Petev dao odgovor na dva vruća pitanja

Image
Foto: PIXSELL

Dinamo je teže od očekivanog stigao do pobjede na gostovanju kod Splita. Ivajlo Petev smatra da je Dinamo zasluženo došao do tri boda.

12.5.2017.
23:31
PIXSELL
VOYO logo

"Zaslužili smo pobjedu više nego Split, nismo iskoristili neke šanse koje smo imali u prvom dijelu, u drugom dijelu nastavili smo u istom tempu, zabili smo i zasluženo uzeli tri boda. Split je čvrsta momčad, znali smo koliko će nam biti teško jer je uvijek čvrsto i do zadnjih minuta se nije znalo tko će pobijediti", kazao je Ivajlo Petev i prokomentirao lošu partiju njegovih nogometaša protiv "davljenika" Splita.

'Split se odlično branio, skoro s deset igrača'

"Split se odlično branio, skoro s deset igrača. Odigrali smo dvije utakmice dobro, dana nam je nedostajao zadnji pas i koncentracija u završnici. Imamo par mladih igrača, koji u jednoj utakmici igraju dobro, u drugoj ne, i ja to prihvaćam, bitno je da smo željeli pobjedu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petev je objasnio zašto najtalentiraniji igrač Dinama Ante Ćorić ne igra.

Olmo iskoristio priliku

"Olmo je iskoristio priliku koju sam mu dao i ne vidim razloga da ga mijenjam", jasno je istaknuo bugarski trener i progovorio o tome zašto nije vodio Sammira u Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gojak je dobio priliku i zabio četiri gola, zadnje utakmice je odigrao dobro i neću ga mijenjati, nema razloga. To je moja odluka", zaključio je Petev čije riječi prenosi 24 sata.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo