GDJE JE ZAPELO / Zašto Nikola Vlašić još uvijek čeka na transfer? Sportski direktor CSKA otkrio u čemu je točno problem

Image
Foto: Profimedia

Vlašić je i dalje u svojoj matičnoj CSKA Moskvi iz koje navodno želi otići

2.8.2021.
20:04
Profimedia
VOYO logo

U proteklih mjesec dana hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić bio je jedna od glavnih tema europskih medija, posebice onih talijanskih. Hrvata se usko povezuje s Milanom i to već tjednima, a spominjala se i visoka odšteta od 30 milijuna eura, ali taman kada se mislilo da je posao pri kraju, stvar se naglo ohladila.

Vlašić je i dalje u svojoj matičnoj CSKA Moskvi iz koje navodno želi otići, a sportski direktor Roman Babajev otkrio je i gdje je zapelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikola je iznio svoj stav, on se želi boriti za europske trofeje. Međutim, željeti je jedno, a prilika da se to ispuni je nešto sasvim drugo. Bilo je interesa, i dalje ga ima, ali još nije stigla ponuda koja zadovoljava klub", izjavio je Babajev za ruski Sport 24.

Image
Foto: Profimedia

'Status quo'

CSKA traži nemalih 30 milijuna eura, a Milan je skloniji kombinaciji da Hrvat prvo dođe na posudbu pa da ga onda otkupe za 25 milijuna eura. No, CSKA baš i nije oduševljen time i zbog toga još uvijek imamo "status quo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlašić ima ugovor s CSKA sve do 2024. godine, dakle Moskovljani nemaju nikakvog pritiska da ga prodaju odmah i po bilo kojoj cijeni, ali Hrvat će uskoro napuniti 24. rođendan i jamačno je željan igre u nekom jačem klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo