ZAŠTO KOVAČIĆ I EKIPA STAVLJAJU KOPAČKE U MIKROVALNU PEĆNICU? / Postoji veoma zanimljivo objašnjenje za ovaj bizaran ritual

Image

Mateo Kovačić i njegovi suigrači ih Chelseaja prije utakmice izlaska na teren stavljaju kopačke u mikrovalnu pećnicu

3.3.2021.
13:32
VOYO logo

Sportske svlačionice mogu biti poprišta svakojakih bizarnih rituala ili metoda kojima igrači pokušavaju dobiti onaj element više koji bi im omogućio svladavanje protivnika. Jednu takvu metodu imaju, navodno, i igrači Chelseaja.

Naime, kako tvrdi The Sun, Mateo Kovačić i njegovi suigrači ih Chelseaja prije utakmice izlaska na teren stavljaju kopačke u mikrovalnu pećnicu, koju su dali ugraditi u svlačionicu. Razlog je zapravo čak i logičan jer mikrovalna im služi kako bi u ove zimske dane ugrijali kopačke i omekšali gumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Manchester United's Daniel James (left) and Chelsea's Mateo Kovacic (right) battle for the ball during the Premier League match at Stamford Bridge, London. Picture date: Sunday February 28, 2021.,Image: 594137292, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

"Moderne kopačke za nogomet su dosta krute i tijesne za noge bez obzira na to što igrači nekada uzmu i za broj veće", pojasnio je izvor iz kluba za The Sun.

Naglasio je kako im to puno pomaže u ovim hladnim danima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je posebno problematično kada je hladnije vrijeme jer su kopačke dosta neudobne, a to se posebno odnosi na ove novije, moderne modele. Igrači ih stavljaju u mikrovalnu pećnicu minutu ili dvije kako bi se ugrijale i samim time bile udobnije jer koža više ne bude tako kruta. Žele najbolje od opreme koju koriste i to je način da najbrže riješe problem pred utakmicu", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo