ZAŠTO JE PJACA PONOVO ZAIGRAO ZA JUVENTUS? / Trener Sarri otkrio zbog čega je odjednom odlučio koristiti Hrvata

Image
Foto: Profimedia

Juventus je glatko prošao s 4:0, a mnogi su se pitali kako je to odjednom Sarri odlučio koristiti Hrvata

16.1.2020.
9:07
Profimedia
VOYO logo

Povremeni hrvatski reprezentativac Marko Pjaca zaigrao je za Juventus po prvi put nakon gotovo tri godine. Posljednju utakmicu u dresu Stare dame Pjaca je odigrao točno 19. ožujka 2017. godine protiv Sampdorije, a sada mu je trener Maurizio Sarri dao posljednjih 15 minuta u meču s Udineseom u Kupu.

Juventus je glatko prošao s 4:0, a mnogi su se pitali kako je to odjednom Sarri odlučio koristiti Hrvata, za kojeg se pak pisalo da sigurno odlazi iz Juventusa i već se naveliko spekuliralo o tome gdje će nastaviti karijeru te se u jednom trenutku spominjao čak i Dinamo. Međutim, Sarri možda ima neke druge planove. Otkrio je nakon meča razlog zbog kojeg je stavio Pjacu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Marko Pjaca AFP

Zašto je stavio Pjacu

"Ostala mi je još jedna zamjena i htio sam uvesti Marka Pjacu jer je dugo čekao na povratak i trebalo mu je povećati samopouzdanje", kratko je kazao ne baš previše rječiti Talijan. Sarri je na klupi zbog Pjace ostavio Emrea Cana, još jednog igrača koji se spominje u kontekstu odlaska, a za njega Talijan očito nema baš nikakve planove, dok nadamo se nekako, za Pjacu možda ima.

A pogodite što... Sarri je u svom naumu i uspio jer Pjaca se odmah nakon meča javio preko Instagrama uz poruku: "Konačno, povratak na teren".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo