ZARAŽENI BOGATI ŠEF LUDOGORECA NEODGOVORNIM PONAŠANJEM UGROZIO MNOGE: / 'On se ponaša tako jer je milijunaš'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Kiril Domuščijev zaražen koronavirusom nije poštovao pravila ponašanja, te je otišao u privatnu bolnicu

24.3.2020.
10:58
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Bugarski tajkun i vlasnik tamošnjeg nogometog prvaka Ludogoreca, koji je s Dinamom igrao u dva navrata u kvalifikacijama za Ligu prvaka Kiril Domuščijev, zaražen koronavirusom nije poštovao pravila ponašanja te je otišao u privatnu bolnicu, u kojoj je saznao da je pozitivan na koronavirus, javlja engleski OCCRP.org.

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugrozio 350 ljudi, od čega 180 članova osoblja i 170 pacijenata

Tako je ugrozio 350 ljudi, od čega 180 članova osoblja i 170 pacijenata. Sada su svi u karanteni dok ne prođu testiranja.

Radna skupina za krizne situacije u Bugarskoj odredila je četiri javne bolnice u Sofiji za hospitalizaciju i liječenje COVID-19, ali Domuščijev i njegova supruga pregledani su u bolnici Sofiamed, "učinkovito stavljajući 180 članova osoblja i 170 pacijenata u karantenu, što je zahtijevalo opsežne mjere ispitivanja i dezinfekcije", stoji u prenošenu Engleza. Policija čuva bolnicu, sprječavajući bilo koga da napusti ili uđe u nju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

'Njegova objava na Facebooku izgleda kao da je discipliniran građanin'

Domuščijev je istog dana stavljen u karantenu. "Njegova objava na Facebooku izgleda kao da je discipliniran građanin koji slijedi propisana pravila", stoji u tekstu...

"Dragi prijatelji, nakon početnog negativnog testa za COVID-19, osjetio sam simptome i napravio drugi test koji je bio pozitivan", rekao je Domuščijev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Poštujem trenutno sva karantenska ograničenja. Izoliran sam i ozdravljam'

"Poštujem trenutno sva karantenska ograničenja. Izoliran sam i ozdravljam", dodao je, apelirajući na ljude da se ne plaše, čuvaju i pridržavaju se svih pravila.

"Mi ćemo pobijediti ovaj virus", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolnica Sofiamed potvrdila je da je pacijent s COVID-19 i simptomima nalik gripi primljen zajedno s još jednom osobom.

Vjenčislav Mutafčiski: 'Nitko ne može spriječiti pacijente da idu u različite bolnice'

Upitan o ovom slučaju, general Vjenčislav Mutafčiski koji predvodi radnu skupinu koju je imenovala vlada, tvrdio je da nitko ne može spriječiti pacijente da idu u različite bolnice i da će mnoge privatne klinike uskoro biti uključene u nacionalnu strategiju odgovora na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, epidemiolog Atanas Mangarov imao je jednostavno objašnjenje kad je tamošnji internetski portal Fakti.bg pitao zašto Domuščijev može preskočiti sve korake koje su propisale vlasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnik i televizijskog kanala Nova TV, brodski magnat

"Zato što je milijunaš", rekao je liječnik.

Domuščijev je također vlasnik i televizijskog kanala Nova TV. Brodski magnat je predsjednik konfederacije poslodavaca i industrijalaca u Bugarskoj (CRIB), a pored brojnih zaposlenika, nogometaša i povremenih poznanika, njegovi kontakti uključuju i veliki dio bugarske političke i poslovne elite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obećao da će donirati lijekove koji su navodno učinkoviti u borbi protiv zloglasnog virusa

Milijunaš je obećao da će donirati lijekove koji su navodno učinkoviti u borbi protiv zloglasnog virusa. Vrijedi spomenuti kako je prije osam godina isti čovjek napravio cirkus dok su se igrale utakmice drugog pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka.

Pamte ga Dinamo i predsjednik HNS-a Davor Šuker

Dinamo je u Razgradu u 93. minuti zabio gol za 1:1 pa je Domuščijev nakon utakmice optužio UEFA-u i predsjednika HNS-a Davora Šukera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bugari ne zaslužuju ni živjeti, dođite i ubijte nas. Ovdje se radi o lobiju. Šuker je razgovarao u tunelu sa sucem. Bugarski suci su bolji od ovih, a da su ovo napravili proglasili bi ih korumpiranim", sipao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U uzvratnoj utakmici Bugarima je zabio Domagoj Vida u 97. minuti. Naime, bilo je 2:2 do samog kraja utakmice, Bugari su imali prolazak dalje, a onda im je Vatreni zabio te ih izbacio iz daljnjeg natjecanja.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo