ZAR PONOVNO? ENGLEZI MISLE DA ZNAJU GDJE POGBA NASTAVLJA KARIJERU: / Dovodi ga klub koji je malo tko očekivao?

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Jedan od najvažnijih transfera ovog ljeta

4.6.2019.
9:29
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Sve je izglednije da će francuski nogometaš Paul Pogba ovog ljeta napustiti redove Manchester Uniteda, kluba koji nije izborio nastup u Ligi prvaka i ne konkurira za velike trofeje.

Puno se govorilo o transferu Pogbe u Real Madrid zbog njegovog dobrog odnosa s trenerom Kraljevskog kluba Zinedineom Zidaneom, spominjala se mogućnost odlaska u Paris Saint Germain, a sada Sky Sports javlja kako bi Francuz mogao nastaviti karijeru u svojem bivšem klubu - talijanskom Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP/GIUSEPPE CACACE

Paul Pogba 2013. u dresu Juventusa

Pogba je seniorsku karijeru započeo u Manchester Unitedu iz kojega je 2012. prešao u Juventus. U talijanskom klubu zadržao se do 2016., kada ga je United vratio u transferu vrijednom 105 milijuna eura. Sada je Juventus ponovno zainteresiran i htio bi vidjeti Pogbu u crno-bijelom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je navodno već kontaktirao Pogbinog menadžera Mina Raiolu i očekuje se da će uskoro poslati službenu ponudu. Isto to se očekuje i od Real Madrida pa je izgledano da će se ta dva kluba ovo ljeto boriti za transfer francuskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo