NIJE TO BAŠ LIJEPO / Zar je naš Modrić to zaslužio? Pogledajte što je ugledni L'Equipe objavio na naslovnici u najavi Zlatne lopte

Image
Foto: Profimedia

Modrić je ovu nagradu osvojio prije tri godine, a u užoj je konkurenciji i ove godine

12.10.2021.
16:29
Profimedia
VOYO logo

Prije nekoliko dana ugledni France Football objavio je konačni popis nogometaša koji će se ove godine boriti za prestižnu Zlatnu loptu, a među njima se našao i hrvatski reprezentativac i igrač Real Madrida, Luka Modrić. Modrić je ovu nagradu osvojio prije tri godine, a u užoj je konkurenciji i ove godine upravo zbog toga što je prošle sezone gotovo pa nosio Real Madrid na svojim leđima.

Međutim, ako je za vjerovati francuskom L'Eqipeu i njihovoj posljednjoj naslovnici, Modrić gotovo sigurno neće biti laureat. Na naslovnici uglednog francuskog magazina našli su se Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Karim Benzema, Robert Lewandowski i Jorginho, dakle, prema njima to su glavni favoriti. A Modrića očito ne vide u najužoj konkurenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najboljeg nogometaša svijeta birat će novinari, izbornici i kapetani reprezentacija i svi će birati po pet najboljih igrača. Gala večer se održava u Parizu 29. studenog, a očekuje se kako bi ove godine nagradu ponovo mogao uzeti Lionel Messi koji je osvojio Copa Americu i koji je za sobom imao izvrsnu sezonu u Barceloni, no konkurencija je zaista jaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo