ZAR JE MOGUĆE DA SU BEZ KLUBA?! / Ova petorica briljantnih nogometaša mogu bez odštete potpisati za bilo koga!

Image
Foto: AFP, TIZIANA FABI

Iako je prijelazni rok nogometaša završio prije više od dva tjedna, klubovi i dalje smiju dovoditi slobodne igrače.

18.9.2016.
10:30
AFP, TIZIANA FABI
VOYO logo

A na popisu onih bez ugovora ima i nekoliko istinskih zvijezda. Doduše, većina je u podmaklim igračkim godinama, ali svojim znanjem i iskustvom itekako bi mogli pomoći ponekom klubu. Barem kao džokeri s klupe. U nastavku vam donosimo nekoliko najatraktivnijih slobodnih igrača na tržištu.

Miroslav Klose (38)

Najbolji strijelac u povijesti njemačke reprezentacije nakon pet je sezone napustio Lazio. Nagađalo se da će karijeru nastaviti u sjevernoameričkom MLS-u, spominjao se i odlazak u Australiju, kao i mogućnost povratka u Kaiserslautern. No, Klose je i dalje bez kluba, a kraj karijere još nema namjeru objaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antonio Di Natale (38)

Nakon punih 12 godina napustio je redove Udinesea. Istina je da je na pragu 39. rođendana, ali riječ je o čovjeku koji je dvaput bio prvi strijelac Serije A i koji je postigao 227 pogodaka u 446 utakmica za Udinese. Odbio je ponude iz Kine i MLS-a jer je i dalje uvjeren da može igrati na višoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dimitar Berbatov (35)

Nekadašnji sjajni napadač Bayer Leverkusena, Tottenhama i Manchester Uniteda prošlu je sezonu proveo u grčkom PAOK-u, a od ljeta je u potrazi za novim klubom. Imao je ponudu Al Ahlyja, a trenutno je favorit za njegovo dovođenje talijanski Palermo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raul Meireles (33)

Posljednje četiri sezone portugalski je veznjak proveo u turskom Fenerbahçeu, a prije toga je igrao za Porto, Liverpool i Chelsea. Očekivani transfer u Bournemouth nije se dogodio, kao ni onaj u Romu koja se, također, spominjala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martin Caceres (29)

Najmlađi u ovom društvu bez posla je otkako mu je istekao ugovor s Juventusom. Urugvajski stoper imao je gomilu problema s ozljedama prijašnjih godina, a klub ga je lani privremeno suspendirao nakon što se u alkoholiziranom stanju svojim automobilom zabio u autobus. S obzirom da još nema 30 godina, mogao bi i dalje igrati na vrhunskoj razini, a u posljednje se vrijeme spominje da bi ga Antonio Conte mogao dovesti u Chelsea iako je u završnici prijelaznog roka vratio Davida Luiza iz PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo