ZAR JE JEDNA BARCELONA OVAKO NISKO SPALA? / Traže od bivše zvijezde da im vrati 10 milijuna eura. Razlog je bizaran

Image
Foto: Profimedia

Prema napisima španjolskih medija odlučili su tražiti Neymara povrat novca i to iz vrlo bizarnog razloga

11.11.2020.
11:17
Profimedia
VOYO logo

Da je katalonski div, Barcelona, u golemim dugovima zna se već neko vrijeme, ali nije bilo poznato da su dužni čak, nevjerojatnih, 800 milijuna eura. Navodno ih samo pola godine dijeli od bankrota i sada moraju na sve moguće načine vratiti barem polovicu tog iznosa kako bi kupili malo mira.

Ako do ljeta sljedeće godine ne vrate polovicu prijeti im krah, a ove sezone već su počeli rezati. Smanjili su plaće većini igrača, a u pregovorima su i s Lionelom Messijem koji je dosad odbijao umanjiti si ugovor, a ranije su se riješili nekolicine igrača koji su imali oveće plaće poput Ivana Rakitića i Luisa Suareza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar reacts during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Marseille (OM) at the Parc de Princes stadium in Paris on September 13, 2020.,Image: 557867119, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Bizarna pogreška

Međutim, očajna Barcelona prisjetila se još jednog, uvjetno rečeno, duga i navodno su ga baš sada, kada je voda došla do grla, odlučili naplatiti. Prema napisima španjolskih medija odlučili su tražiti Neymara povrat novca i to iz vrlo bizarnog razloga.

Naime, od Brazilca potražuju nemalih 10.2 milijuna eura koji su mu ranije isplatili bez ikakvog razloga. Klub je napravio veliku proračunsku grešku dok je Neymar još bio u klubu i u jednoj su mu transakciji uplatili slučajno 10.2 milijuna eura viška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žele ispraviti tu grešku i od Neymara traže iznos koji je itekako značajan za klub", tvrde to pojedini španjolski mediji, a pitanje je kako će Neymar na ovo reagirati, vjerojatno neće biti zadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo