Zapalili hrvatsku zastavu i vrijeđali Prosinečkog!

Crvena zvezda u posljednjem odigranom kolu srpske lige došla je do nove pobjede i opet se približila Partizanu na tri boda. No, događaji na tribinama zasjenili su sav trud nogometaša na terenu.

16.5.2011.
12:32
VOYO logo

Na prvenstvenoj nogometnoj utakmici srpske nogometne lige između Crvene zvezde i Rada (2:1), koja se igrala proteklog vikenda na Marakani, dogodio se incident u kojem su gostujući navijači zapalili hrvatsku zastavu.

Dok su palili zastavu, navijači Rada raširili su transparent upućen navijačima Zvezde na kojem je pisalo "Palili bi i vi s nama, ali je Robert s vama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni to nije bilo dovoljno navijačima Rada koji su u nastavku utakmice skandirali i poruke poput: "Ubij, ubij ustašu!" i slično.

Prosinečki se nije dao iznervirati jer osim što je Zvezda vodila od 19. minute, Delije su ubrzo nadglasale navijače Rada i počele svoj program. Najviše se skandiralo protiv aktualnog predsjednika Nogometnog saveza Srbije Tomislava Karadžića, a deset minuta prije kraja, susret je prekinut zbog gustog dima od bakljade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je na kraju završilo očekivano, pobjedom Zvezde 2:1 i komentarom Roberta Prosinečkog koji sve govori.

"Sada mi je još više krivo što smo kiksali na Karaburmi, jer bismo poslije ove pobjede bili mnogo bliži Partizanu", zaključio je Žuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105100870006 arti-201105120451006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo