ZANIMLJIVE REKACIJE NAKON MODRIĆEVE SENZACIONALNE PARTIJE: / Španjolci savršeno opisali Lukinu ulogu u osvajanju naslova

Image
Foto: Profimedia, La Liga / Cordon Press

Realu je protiv Villareala bila potrebna pobjeda za naslov, a u 28. minuti Modrić je proigrao Benzemu koji ne griješi za vodstvo

17.7.2020.
6:55
Profimedia, La Liga / Cordon Press
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida osvojili su naslov prvaka Španjolske nakon što su u predzadnjem kolu Primere pobijedili u Madridu Villareal s 2-1, uz asistenciju za prvi gol Reala Luke Modrića.

Kolo prije kraja "Kraljevski klub" ima nedostižna sedam bodova prednosti u odnosu na Barcelonu, koja je izgubila kod kuće od Osasune (1-2). Realu je to 34. naslov prvaka i prvi nakon 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realu je protiv Villareala bila potrebna pobjeda za naslov, a u 28. minuti Modrić je proigrao Benzemu koji ne griješi za vodstvo. Francuz je iz penala u 77. minuti povećao na 2-0, a prije toga je penal izveo Sergio Ramos i dodao Benzemi, ali je sudac poništio gol zbog utrčavanja igrača gostiju. Ibora (83) je postavio konačan rezultat. Modrić je odigrao cijeli susret za Real.

Image
Foto: Profimedia

Spanish La Liga soccer match Real Madrid vs Villarreal at Alfredo Di Estefano Stadium, Madrid, July 16, 2020

Luka Modric

La Liga / Cordon Press Cordon Press,Image: 543918754, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Sjajna partija Modrića

Bila je to još jedna u nizu izvanserijski dobro odrađenih partija 34-godišnjeg hrvatskog veznjaka i nekadašnjeg najboljeg igrača na svijetu. A što je radio u ključnoj utakmici za naslov prvaka protiv Villarreala najbolje opisuje AS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čista egzibicija. Preuzeo je utakmicu već na samom početku, i u obrani i u napadu. Zagospodario je terenom. Uzimao je lopte, nudio se, dirigirao je igrom i na kraju je još asisitirao Karimu Benzemi za prvi pogodak Real Madrida", opisuje tako AS Modrićevu igru u komentaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo