Je li moguće: 'Preko svojih vezica je izmolio kaznu vlastitom klubu'

27.7.2013.
19:26
VOYO logo

Zdravko Mamić je na izvanrednoj konferenciji za medije obavijestio javnost da je Dinamo kažnjen zbog ponašanja dijela navijača na utakmici protiv Fole te mora platiti 25 tisuća eura i zatvoriti istočnu tribinu na susretu 3. pretkola Lige prvaka protiv Šerifa.

Nedugo nakon Mamićeve konferencije za medije javili su se i navijači iz građanske inicijative Zajedno za Dinamo koji smatraju da je Mamić naručio kaznu UEFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad u klub nakon godina bezakonja konačno uđe sportska inspekcija, onda je moguće preko svojih vezica izmoliti kaznu vlastitom klubu. Što je 'gazda' i napravio, jer taj je već dokazao da je spreman uništiti sve spašavajući vlastitu guzicu. Iako se moramo složiti s odlukom, već smo nekoliko puta upozorili da su povici 'Mamiću cigane' apsolutno uvredljivi za pripadnike romske nacionalne manjine. I naravno predlažemo nezadovoljnicima s tribina da povike 'Mamiću cigane', zamjene povicima 'Mamiću kršitelju Zakona, odlazi iz Dinama'", objavili su navijači na svojoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo