'messi je najbolji' / Zajedljiv komentar Rakitićevog suigrača: 'Zlatna lopta je laž, bila je to snažna kampanja iz Madrida'

Image
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL

'Svi znaju da je Messi najbolji igrač na svijetu. Bila je to snažna kampanja iz Madrida', rekao je Španjolac Jordi Alba

9.12.2018.
15:58
gtres/Gtres/PIXSELL
VOYO logo

Iako je i službeno postao najbolji nogometaš svijeta, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u očima mnogih još uvijek ne vrijedi toliko koliko govore sve njegove nagrade koje je osvojio ove godine. 

"Zlatna lopta je laž. Oko nje je puno klupskih i novinarskih kampanja, bila je to snažna kampanja iz Madrida", pomalo je zajedljivo prokomentirao član Barcelone, Španjolac Jordi Alba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suigrač našeg Ivana Rakitića jedan je od onih nogometaša čije ime se često viđa na naslovnicama iz razloga koji nisu toliko usko povezani s nogometom, najčešće u kontekstu tenzija na relaciji Barcelona - Madrid, po čemu je sličan s primjerice, Gerardom Piqueom. 

"Zlatna lopta je laž. Oko nje je puno klupskih i novinarskih kampanja. Svi znaju da je Messi najbolji igrač na svijetu. Bila je to snažna kampanja iz Madrida. Da je Cristiano Ronaldo ostao u Realu, onda bi se novinari i navijači potrudili da on osvoji nagradu. No, on je otišao, a ostao im je Modrić. Luka je sjajan nogometaš, imao je odličnu sezonu, jedan je od najboljih na svijetu, ali nije broj 1. Broj 1 je Messi", rekao je za Marcu Alba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo