'ZAHVALJUJEM SVIMA' / Zajec komentirao povijesnu pobjedu: 'Isto je kao i kod povratka imena Dinamo'

Image
Foto: Luka stanzl/PIXSELL

Trener Dinama Sergej Jakirović od njega ima punu podršku, ali Zajec pod hitno mora naći sportskog direktora

10.3.2024.
14:48
Luka stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Velimir Zajec izabran je za novog predsjednika Dinama. Za njega je glasovalo 31. član skupštine. Za potpredsjednika kluba izabran je Dubravko Skender, a izabrani su i novi članovi Izvršnog odbora.

Image
'KONAČNO' /

Pljušte reakcije ispod Zajecove objave: 'Vrijeme je za učlanit se'

Image
'KONAČNO' /

Pljušte reakcije ispod Zajecove objave: 'Vrijeme je za učlanit se'

Navijači Dinama oduševljeni su i pred stadionom vlada prava euforija. Baklje gore na svim stranama, a prilikom odlaska sada bivšeg predsjednika Mirka Barišića navijači su zapjevali: "Mumijo znaj, svemu je kraj i više se ne vraćaj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogao je Barišić biti izglasan kao počasni predsjednik kluba, no ni za to nije dobio dovoljan broj glasova. Međutim, o tomu bi se moglo raspravljati na sljedećoj sjednici.

Zajec je nakon sudbonosne pobjede stao pred kamere i komentirao kako se osjeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujem svima. Zahvaljujem i bivšem vodstvu kluba. Mi dolazimo kao novi, s nekim novim idejama. Ovo je velika pobjeda demokracije. Dolazi nova grupacija koja će se truditi da Dinamo dođe na još višu razinu. Po povoljan rezultat već u grčkoj, to je važna utakmica. Dinamo je nogomet, emocija, puno stvari, ali najvažnije je da imamo Dinamo", rekao je novi predsjednik Dinama, a zatim osjećaje povezao s još jednim povijesnim događajem:

"Slično je kao i kod povratka imena Dinamo. Uz isto tako puno emocija kad se nas nekoliko borilo protiv promjene imena. Uspjeli smo ga vratiti. Ovo je povratak Dinama njegovim navijačima, oni su se borili za povratak Dinama. Znam s kojim emocijama u sve ulaze, ali moraju i čuvati dignitet kluba i raditi još bolje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama Sergej Jakirović od njega ima punu podršku, ali Zajec pod hitno mora naći sportskog direktora.

"Utjecat će ovo na moj privatni život, obitelj mi je u Ateni, oni će dolaziti ovamo. Sportskog direktora moram brzo pronaći, to je čovjek koji treba imati kontinuitet sportske politike. Aktualni trener ima apsolutnu podršku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo