PROMJENE / Zajec i Kustić čestitali Biliću na imenovanju: 'Da zajedno gradimo bolju budućnost'

Image
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Zajec je čestitao pismenim putem Biliću na imenovanju za predsjednika

25.4.2024.
15:37
Sime Zelic/PIXSELL
VOYO logo

Na skupštini HNS-a predsjednik Marijan Kustić govorio je o brojnim temama: "Vidjeli ste sve uspjehe naših reprezentacija, od A reprezentacije nadalje. U dvije godine smo, evo, osvojili tri medalje s A reprezentacijom - broncu u Dohi, srebro u Ligi nacija i zlato na prekrasnom turniru u Egiptu. Vidjeli smo odličnu atmosferu u reprezentaciji, što će nam svakako biti potrebno na Euru 2024.", rekao je i nastavio:

Image
NOVI VJETROVI /

Održana skupština HNS-a: 'Idemo prema stranom povjereniku za suđenje'

Image
NOVI VJETROVI /

Održana skupština HNS-a: 'Idemo prema stranom povjereniku za suđenje'

"Imamo veliko poštovanje prema našim protivnicima na Euru, ali nemamo razloga za strah jer jako vjerujemo u našu ekipu. Već je plasman veliki uspjeh, na čemu čestitam izborniku, stožeru i igračima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se nakon reprezentacije na HNL i nove predsjednike Hajduka i Dinama.

"Naše prvenstvo nije bilo nikad zanimljivije, bit će, vjerujem, napeto do zadnjeg kola. Svi naši kvalitetni rezultati plod su zajedničkog rada, što vi u klubovima i županijskim savezima najbolje znate. Želim da dalje gradimo pozitivnu percepciju i povjerenje kada je u pitanju sudačka profesija, nastavit ćemo raditi u tom smjeru da to bude na razini koja se od nas očekuje", kaže i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskoristio bih priliku čestitati novoizabranim čelnim ljudima u Dinamu i Hajduku, Velimiru Zajecu i Ivanu Biliću koji je danas imenovan. Želim im puno uspjeha i da zajedno gradimo još bolju budućnost hrvatskog nogometa."

Treba napomenuti i kako je Zajec čestitao pismenim putem Biliću na imenovanju za predsjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo