POGLEDAJTE NEUGODNU SITUACIJU / Zaiskrilo na pressici. Legendarni Van Gaal brutalno odgovorio novinaru: 'Ti nemaš pojma o nogometu'

Image

Van Gaal je preuzeo ekipu nakon otkaza Franku de Boeru

6.9.2021.
18:15
VOYO logo

Legendarni trener Louis Van Gaal po treći put u karijeri preuzeo je reprezentaciju Nizozemske i započeo je relativno uspješno, pobjedom u kvalifikacijama za SP u Kataru 2022. godine, nad Crnom Gorom 4:0 i remijem s Norveškom 1:1.

Van Gaal je preuzeo ekipu nakon otkaza Franku de Boeru koji je otišao nakon ispadanja Nizozemske u osmini finala Eura, a Van Gaala su dočekale kritike već na samom startu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Sukob s novinarom

Novinari mu zamjeraju što je počeo koristiti defenzivan stil igre, a Van Gaal se već uspio sukobiti s novinarom ESPN-a koji se drznuo i prigovorio mu zbog takvog pristupa.

"Želite igrati 5-3-2, poput Chelseaja? To je obrambeni nogomet", primijetio je novinar, a zatim je dobio brutalnu repkiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma ti nemaš pojma o nogometu. Želiš podijeliti svoju viziju, ali je nemaš. Može se s 5-3-2 dobro napadati i Tuchelu duboki naklon jer to uspijeva pokazati", odgovorio mu je Van Gaal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo