Zagrljaj o kojem priča cijela Italija će skupo platiti!

U 22. kolu talijanske nogometne lige Milan je na San Siru odigrao tek 0:0 s Napolijem. Na njihovu sreću Juventus im na vrhu nije pobjegao jer su i oni odigrali utakmicu bez pogodaka protiv Siene.

6.2.2012.
10:53
VOYO logo

No, u ogledu protiv Napolija Milan je doživio veliki hendikep u obliku crvenog kartona Zlatana Ibrahimovića. Naime, u 64. minuti je strijelac čak 15 pogodaka ove sezone u Seriji A dobio crveni karton zbog udaranja suparničkog igrača.

Odglumio je Šveđanin da želi zagrliti suigrača Antonija Nocerina ali je, zapravo, ispruženom rukom preko ramena opalio šamarčinu Salvatoreu Aronici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam i najgoru opciju i ona nije dobra za nas. Ibrahimović je naš ključni čovjek, a moguće je da neće igrati veliki derbi protiv Juventusa", zavapio je Milanov dopredsjednik Adriano Galliani.

"Ipak se nadam da će dobiti kaznu od dvije utakmice, to bi možda bilo i primjereno. Tada ne bi igrao protiv Udinesea i Cesene, a vratio bi se u sastav protiv Juventusa. Učinit ćemo sve da tako bude, jer tako bi bilo i korektno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo