Slavlje Hajduka, Zagreb pobijedio iz dva penala, Pamiću pozlilo!

Trener Istre Igor Pamić loše se proveo na gostovanju Zagrebu, u 19. kolu hrvatskog prvenstva. Paminju je nakon utakmice pozlilo, a kako i ne bi kad je njegova momčad imala bod sve do 87.

7.12.2012.
19:23
VOYO logo

Pamića je pred kraj utakmice na klupi zamijenio pomoćni trener Miroslav Kuljanac, koji nije želio komentirati u kakvom je stanju Pamić i je li njegovo odsustvo uzrokovano sudačkim odlukama. Paminjo na kraju nije došao niti na konferenciju za novinare, a s obzirom na njegov temperament i tijek utakmice, možda je tako i bolje.

Naime, Istra je povela već u 12. minuti pogotkom Roce, a prvi jedanaesterac za Zagreb dosuđen je u 37. minuti. Penal je iznudio i realizirao Jakub Vojtuš. Prije toga je veliku priliku imala Istra, ali Pjesnike je spasio njihov vratar i najbolji igrač susreta Dominik Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najvažniji trenutak dogodio se u 87. minuti. U šesnaestercu Istre pao je Ante Mitrović, a sudac Burilo pokazao je po drugi put na bijelu točku. Siguran izvođač bio je u Abdurahimi, ali cijela ta situacija razbjesnila je trenera Istre koji je nakon puno prostesta napustio teren.

Ćiro Blažević je s druge strane, uživao u vrlo značajnoj pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istra je jedna od najbolje organiziranih momčadi u Hrvatskoj. Oba su jedanaesterca čista. Nema nikakve dvojbe. Sada ću imati mirne blagdane. Nadao sam se da ću osvojiti četiri boda i s tim bih bio zadovoljan. Nisam očekivao ovako veliki pomak", izjavio je Ćiro za Večernji.

Tradicija je napokon prekinuta. Inter već pet godina ne zna za poraz na Poljudu, ali u 19. kolu tekuće sezone ipak je pokleknuo. Hajdukovci su po kišovitom vremenu pred oko 4.000 gledatelja slavili s 1:0, a jedini gol na utakmici zabio je Antonio Milić u 33. minuti. Nije to bio gol za pamćenje, 18-godišnji hajdukovac je pucao s ruba šesnaesterca, lopta je nekoga okrznula i zakoprcala se u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ostalo bilo je za zaborav. Hajduk je bez Oremuša, Caktaša i Maglice stvorio još dvije dobre prilike, ali Bencun je dva navrata proslavio vratara gostiju Santinija. Inter se ovoga puta nije pokazao opasnim kao prethodnih godina.

Lokomotiva - Cibalia 1:0 (0:0)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici odigranoj u petak, Lokomotiva je pobijedila Cibaliju s 1:0 a jedini pogodak zabio je Antolić u 82. minuti

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo