ZADAR OPET U SUZAMA ZBOG SMRTI NOGOMETAŠA: / 'Požalio se na bol, nije htio kod doktora, mislio je - proći će'

Image
Foto: Facebook

U Zadru još uvijek vlada šok zbog iznenadne smrti 27-godišnjeg Antonija Jurjevića, vratara brojnih drugoligaških i trećeligaških klubova.

12.6.2017.
14:51
Facebook
VOYO logo

Antonija je u subotnje jutro u krevetu obiteljske kuće mrtvog pronašao brat Karlo. Večer ranije Antonio je branio na malonogometnom turniru "Sveti Ante" na zadarskom Smiljevcu.

Image
TRAGEDIJA U ZADRU: /

Mladi vratar preminuo nakon nogometne utakmice

Image
TRAGEDIJA U ZADRU: /

Mladi vratar preminuo nakon nogometne utakmice

'Računao je, proći će'

"Nakon susreta otišao je s nama piće. Htjeli smo proslaviti pobjedu, postignutu baš zahvaljujući njegovoj dobroj igri. Dok smo sjedili i razgovarali, Antonio nam se požalio na bol u prsima. Koliko znamo, nikad prije nije bio ozbiljno bolestan. Predložili smo mu da ipak ode do doktora, ali on nije htio. Računao je, proći će. Popio je piće i otišao doma. Ostalo znate", ispričali su Antonijevi prijatelji za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Devet godina nakon tragične pogibije Hrvoja Ćustića koji je u dvoboju protiv Cibalije glavom udario u zid pored travnjaka Stanova, nogometni Zadar je ponovno zavijen u crno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne mogu vjerovati da ga više nema'

"U šoku sam! Još uvijek ne mogu vjerovati što se dogodilo. Nemam snage otići do njegove obitelji koju dugo poznajem. Njegova braća, Karlo i Josip, naši su igrači. Sva trojica su jako dragi mladići, jedna krasna sportska obitelj. Ovo je zaista tragedija. Ne mogu vjerovati da Antonija više nema. To je život, tako valjda mora biti. Antonio je u petak branio na malonogometnom turniru, a kada je navečer stigao kući, požalio se da mu je loše, te je otišao spavati. Nažalost, našli su ga ujutro mrtvog. Vjerojatno ga je izdalo srce", rekao je potreseni direktor NK Zadra Svetko Ćustić, otac preminulog Hrvoja.

Antonio Jurjević je prošao sve mlađe kategorije Zadra, a kasnije je kao vratar igrao za Hrvace, Primorac Biograd, Raštane, Zelinu i NOŠK Novigrad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo