ZABRINJAVAJUĆI PODATAK O HRVATSKOJ KOJI SVE GOVORI: / Upravo ovo ljuti naciju i Čačića

Image
Foto: AFP, PHILIPPE HUGUEN
12.6.2017.
15:33
AFP, PHILIPPE HUGUEN
VOYO logo

Pa gdje smo se zamjerili sreći?! S pravom se to pita još od Eura Ante Čačić i nogometni portal Goal.com. Na stranu igra koja je često bila ispod očekivanja, katkad i grozna, ali gubiti bodove u zadnjim minutama šok je koji hrvatski nogometaši sad već malo prečesto priušte navijačima.

KOMENTAR NET.HR-a: Ante Čačić, čovjek koji je buljio u teren… Bila je to nova prezentacija jedne njegove notorne karakteristike

Dugo ćemo pamtiti i osminu finala Eura 2016. u Francuskoj

U Reykjaviku je Čačićeva družina izgubila od Islanda s 1-0 golom Magnusson u 90. minuti. Dugo ćemo pamtiti i osminu finala Eura 2016. u Francuskoj i poraz od Portugala 1-0 golom Quaresme u 119. minuti. Na istom je Euru u skupini Hrvatska odigrala 2-2 sa Češkom nakon što je za remi Necid zabio u 94. minuti iz jedanaesterca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://streamable.com/tjklg

ĆIRO ZA NET.HR BRUTALNO RAZVALIO ČAČIĆA: ‘Tko ga je uopće i postavio za izbornika, pa nije reprezentacija njihova igračka’

U posljednjoj utakmici Slavena Bilića na klupi kockastih, na Euru 2012. izgubio je Nane od Španjolske s 1-0 golom Navasa u 93. minuti. I najsramotniji poraz Hrvatske stigao je golom u 95. minuti, kada je kockaste 2011. u kvalifikacijama za Euro u Tbilisiju torpedirao Kobiašvlili za 1-0 Gruzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NA DANAŠNJI DAN HRVATSKA JE BILA U TRANSU: Bio je to trenutak za – povijest

Najšokantniji poraz u hrvatskoj nogometnoj povijesti

Tu je i najšokantniji poraz u hrvatskoj nogometnoj povijesti, od Turske u četvrtfinalu Eura 2008. na jedanaesterce nakon što je Hrvatska povela u 119. minuti golom Klasnića, a u 120. je izjednačio Sentürk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ISLANĐANI IZNENAĐENI SRAMOTNOM IGROM

A još tamo 24. ožujka 2007., prije više od deset godina, Hrvatska je zadnji put golom u završnici dobila neku važnu utakmicu! Eduardo je pogodio u 93. za kvalifikacijsko slavlje 2-1 u Zagrebu nad Makedonijom. Cico Kranjčar u 86. je minuti ispustio pobjedu u Zagrebu nad Bugarskom (za 2-2 zabio je Berbatov).


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo