ZABORAVLJENI KRAMARIĆ: / Za Hrvatom pokazali interes europski velikani

Image
Foto: AFP

Nedavno su talijanski izvori pisali o interesu kojeg za Andreja Kramarića, na tribinama i klupi Leicester Cityja zaboravljenog hrvatskog napadača, iskazuju vodeći talijanski klubovi.

30.11.2015.
19:19
AFP
VOYO logo

“Dolazak u talijanske klubove bio bi dobar posao. Kontakt s Interom nije uspostavljen”, priznao je Vincenzo Cavaliere i nastavio objašnjavati:

“Bude li primoran na promjenu, onda je jasno da će odabrati ambiciozan klub i to onaj u kojem će redovito nastupati. Nisam siguran da bi Juventus bio dobar izbor, ondje ne igra niti Simone Zaza, a u Milanu su Luiz Adriano i Carlos Bacca. Ipak, postoje klubovi koji se muče u napadu poput, primjerice, Valencije.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda se stvari i promjene

Opcija u Španjolskoj sigurno je zanimljiva i hrvatskom nogometnom reprezentativcu no on joj će se razmišljati samo ukoliko mu se ne promijeni trenutačni status u aktualnom klubu. A u njemu je u ovoj sezoni odigrao dvanaest ligaških minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Može doći do promjene. Jamie Vardy igra sezonu života i mnogima je postao zanimljiv. A u engleskom nogometu slijedi i zgusnuti raspored odigravanja utakmica”, zaključio je Cavaliere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo