TKO BI REKAO / Zaboravljeni hrvatski napadač ušao u povijest. Bivši reprezentativac zabio prvi gol u UEFA-inoj Konferencijskoj ligi

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Njegov je Maccabi, na domaćem terenu u Tel Avivu, s 4-1 pobijedio Alaškert

14.9.2021.
19:31
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Odigrane su prve dvije utakmice po skupinama Konferencijske lige, novog natjecanja UEFA-e. U krupnom planu je bio hrvatski nogometaš Stipe Perica.

Naime, ovaj 26-godišnji nekadašnji mladi hrvatski reprezentativac, postigao je prvi, povijesni pogodak u natjecanju po skupinama Konferencijske lige koja se premijerno igra od ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Njegov je Maccabi (gdje je Perica došao ove sezone iz Watforda), na domaćem terenu u Tel Avivu, s 4-1 pobijedio Alaškert iz Armenije, a Perica je svojoj momčadi trasirao put prema tri boda golom u 13. minuti. Još su strijelci za Maccabi bili Kanichowsky, Biton i Hozez, a za goste je poentirao Embalo. U ovoj skupini A u četvrtak će igrati još HJK Helsinki i LASK iz Linza.

U drugom odigranom susretu, u skupini E, Maccabi iz Haife i Feyenoord su remizirali bez golova. U toj skupini, u prvom kolu će igrati još Slavia Prag - Union Berlin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ostale utakmice 1. kola Konferencijske lige na rasporedu su u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo