Zaboravite svaku logiku: Popularnost je cudljiva, a oni znaju kako do nje!

Znate li tko je najpopularniji sportas danasnjice na Twitteru? To je nogometas Real Madrida Cristiano Ronaldo. Naime, on ima najvise sljedbenika na toj drustvenoj mrezi i to njih 31.6 milijuna, dok primjerice njegovog velikog rivala Lionela Messija uopce nema u Topu 10.

Ono sto je iznenadujuce je tko zauzima drugo mjesto, a rijec je o brazilskom nogometasu Orlando Cityja na posudbi u Sao Paulu Kaki. On ima 21.5 milijuna sljedbenika na Twitteru i popularniji je cak od najboljeg kosarkasa danasnjice LeBrona Jamesa koji drzi trece mjesto sa 16.6 milijuna sljedbenika.

Cetvrto mjesto drzi Neymar (15.5 milijuna sljedbenika), a slijede Ronaldinho (11.1 milijuna), Wayne Rooney (10.2 milijuna), Andres Iniesta (9.9 milijuna), Gerard Pique (9.8 milijuna), Kevin Durant (8.7 milijuna) i Xabi Alonso (8.5 milijuna).

Dakle, nogometasi dominiraju popisom najpopularnijih sportasa na Twitteru i osmorica su u Topu 10, dok su se nasla dva mjesta i za kosarkase.

Najpopularniji tvit proslog ljeta takoder je u vlasnistvu nogometasa, a rijec je o komentaru Marija Balotellija uoci ogleda Svjetskog prvenstva u Brazilu izmedu njegove Italije i Kostarike.

“Ako pobijedimo Kostariku zelim poljubac, ocito u obraz, od britanske kraljice”, porucio je tada Balotelli, a njegova je izjava komentirana 172.000 puta. Na kraju je Kostarika pobijedila Italiju 1:0, a Balotelliju se zelja nije ostvarila.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr