ZABORAVITE SIVONJIĆEV PROMAŠAJ, POGLEDAJTE ŠTO JE FULAO LEWANDOWSKI: / Zbog ovog se i Kovač hvata za glavu

Image
Foto: Screenshot

Promašio je tek koju minutu nakon što mu je reprezentacija primila pogodak

15.11.2018.
20:20
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši poljske reprezentacije izgubili su prijateljski ogled protiv Češke rezultatom 0-1 nakon što je Sampdorijin 22-godišnji napadač Jakub Jankto svojim golom iz 52. minute postao i jedini strijelac susreta.

Moglo je biti drugačije da su obje reprezentacije bolje koristile svoje šanse, a među promašajima koji su se dogodili svakako se ističe onaj najveće zvijezde utakmice Roberta Lewandowskog. Bayernov poljski napadač jedan je od rijetkih u sastavu Bayerna koji je na visini zadatka, postigao je 15 golova u 16 odigranih utakmica za klub u ovoj sezoni, no i njemu se zna dogoditi da žestoko pogriješi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Težak promašaj

Bivši Dinamov napadač Ilija Sivonjić postao je sinonim za promašaje u situacijama pred golom koje se ne mogu promašiti – sve zbog toga što nije pogodio s crte u utakmici protiv Cibalije – no i ovo što je sad propustila jedna od najvećih klasa svjetskog nogometa ulazi u istu rečenicu.

A promašio je tek koju minutu nakon što mu je reprezentacija primila pogodak. Idealnu priliku za izjednačenje Lewandowski je ovako uprskao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo