ANDRES JE INSTITUCIJA / Ma kakav De Bruyne, Modrić, Pedri, Gavi. Zaboravili smo koliko je Iniesta zaista dobar, pogledajte zašto je za mnoge upravo on najveći

Image

Samo jedan pogled na kompilaciju njegovih najboljih poteza i to mahom protiv najjačih klubova svijeta, i bit će vam jasno zašto tvrdimo da je bio najbolji

11.5.2022.
13:44
VOYO logo

Sada već legendarni španjolski nogometaš, Andres Iniesta, u karijeri je imao samo jednu nesreću, i to će se svaki pasionirani ljubitelj nogometa složiti, igrao je u eri Lionela Messija i Cristijana Ronalda.

Iako danas čitamo o tome da je najbolji veznjak svih vremena Luka Modrić, spominju neki i Kevina de Buynea, bruje o tome da će ih sve prešišati mladi lavovi Barcelone, Pedri i Gavi, mi ćemo ipak reći da je Iniesta za nijansu bolji od svih njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo jedan pogled na kompilaciju njegovih najboljih poteza i to mahom protiv najjačih klubova svijeta, i bit će vam jasno zašto tvrdimo da je bio najbolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Iniesta još uvijek aktivno igra nogomet. Skrasio je u japanskom Kobe Visselu još 2018. godine kada je napustio Barcelonu za koju je odigrao suludih 673 utakmica zabio je 57 golova i asistirao 138 puta. A čak i sada u 39. godini života vrijedi dva milijuna eura prema Transfermarktu. Za Kobe je odigra 112 utakmica, zabio je 25 golova i namjestio ih još 23.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo