SRBIN SPASIO JUVE / Zabio Manchester Unitedu i došao do pothvata kakav njegov klub ne pamti od 1997.: Crveni vragovi produbili krizu

Image
Foto: Profimedia

Momčad s Old Trafforda je posljednji pogodak zabila u 69. minuti susreta u 2-1 pobjedi protiv Chelsea, a potom protiv Bournemoutha (0-3), Bayerna (0-1), Liverpoola (0-0) i West Hama (0-2) ostala na 'nuli'

23.12.2023.
15:37
Profimedia
VOYO logo

U prvom subotnjem susretu 18. kola engleskog nogometnog prvenstva West Ham United je pobijedio Manchester United s 2-0 produbivši krizu Crvenih vragova.

Image
DOBRO MU IDE /

Slavni nogometaš snimio glazbeni hit s poznatim bendom: Poslušajte pjesmu o kojoj bruji svijet

Image
DOBRO MU IDE /

Slavni nogometaš snimio glazbeni hit s poznatim bendom: Poslušajte pjesmu o kojoj bruji svijet

Domaćin je poveo u 72. minuti golom Jarroda Bowena nakon sjajne asistencije Lucasa Paquete. Bio je to već 11. Bowenov pogodak ove sezone, a više je zabio tek napadač Manchester Cityja Erling Haaland koji je postigao 14 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo i kako je Bowen postao prvi igrač Čekičara koji je u jednoj sezoni prije Božića zabio 11 golova. Posljednjem je to uspjelo Johnu Hartsonu 1997. godine.

Pitanje pobjednika West Ham je razriješio šest minuta kasnije golom Mohammeda Kudusa nakon još jedne Paquetine asistencije, već pete u zadnja dva kola. Kod gola grubo je pogriješio Kobbie Mainoo izgubivši loptu što je iskoristio Paqueta gurnuvši Kudusa u sjajnu priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to već četvrti susret u nizu u kojem Crveni vragovi nisu postigli pogodak. Momčad s Old Trafforda je posljednji pogodak zabila u 69. minuti susreta u 2-1 pobjedi protiv Chelsea, a potom protiv Bournemoutha (0-3), Bayerna (0-1), Liverpoola (0-0) i West Hama (0-2) ostala na 'nuli'.

West Ham se ovom pobjedom probio na šesto mjesto sa 30 bodova, dok je United osmi sa dva boda manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu je Arsenal sa 39 bodova koliko ima i Ason Villa na drugoj poziciji, dok je treći Liverpool sa 38 bodova. U derbiju ovoga kola nešto kasnije se sastaju Liverpool i Arsenal.

Vlahović spasio Juve

Juventus je u subotu u utakmici 17. kola talijanskog prvenstva na gostovanju sa 2-1 svladao Frosinone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Poveli su gosti već u 12. minuti a strijelac je bio Kenan Yildiz. Za izjednačenje je u 51. minuti zabio Baez, a onda je u 81. minuti Dušan Vlahović podigao na 2-1 za Juventus.

Juventus je drugi na ljestvici sa 40 bodova, a Frosinone 14. s 19 bodova. Prvi je Inter sa 41 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Kauboja na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo