ZA NJIH KORONA NE POSTOJI? / Virus na vrhuncu, oni se vraćaju sportu. Hrvati već odigrali, a nećete vjerovati tko trenira

Image
Foto: Profimedia

Treneru i ostatku ekipe naređeno je da se nacrtaju u kampu 25. ožujka i započnu s treninzima

21.3.2020.
18:32
Profimedia
VOYO logo

Svijet sporta već je danima paraliziran zbog pandemije koronavirusa i trenutno se tom stanju ne nazire kraj. Svi su uglavnom po karantenama i samoizolacijama, zapravo, svi osim njih.

Vjerovali ili ne, kontroverzni predsjednik Napolija, kluba koji rezidenciju ima u Italiji, najvećem europskom žarištu koronavirusa, naredio je svojim igraćima da se moraju pojaviti na treningu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snažna je preporuka vodećih ljudi Serie A da se do daljnjeg zaustave baš sve aktivnosti, barem do početka travnja, ali Napoli će prekršiti tu odredbu. Sada se mogu samo nadati da će Vlada reagirati i zabraniti klubu bilo kakva okupljanja. Treneru Gennaru Gattusu i ostatku ekipe naređeno je da se nacrtaju u kampu 25. ožujka i započnu s treninzima.

Image
Foto: AFP

AC Milan's Italian coach Gennaro Gattuso looks on prior to the Italian Serie A football match Chievo Verona vs AC Milan on March 9, 2019 at the Marcantonio-Bentegodi stadium in Verona. (Photo by Miguel MEDINA / AFP)

Hrvat igra u Bjelorusiji

Međutim, nisu oni jedini koji su dobili takvu naredbu. Nogometaši Aston Ville dobili su istu takvu naredbu, a o njoj je progovorio njihov nogometaš Anwar El Ghazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treninzi su otkazani do sljedeće srijede, a onda ćemo početi raditi u malim grupama, a do tada moramo biti u kućama. Jako je čudan osjećaj. Najčudnije od svega je što tek sada shvaćam da ne poznajem život izvan nogometa", rekao je igrač Ville.

No, oni su još i dobri. Recimo, rukometaši Meškov Bresta, koji igra SEHA ligu zajedno sa PPD Zagrebom i Nexeom, i dalje igra utakmice bjeloruskog prvenstva. Meškov, za kojeg brani hrvatski vratar Ivan Pešić, odigrao je u subotu utakmicu s Gomelom. Da stvar bude gora, čak su igrali i pred navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i kako se ovoga vikenda sportu vraćaju Rusi i Australci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo