Za Hrvata plaćaju najveću odštetu u klupskoj povijesti!

Nikica Jelavić u sljedećih bi nekoliko dana trebao biti predstavljen u Hull Cityju.

13.1.2014.
11:40
VOYO logo

"Visok je, snažan i moćan igrač s odličnom realizacijom. Upamtio sam ga dok je još bio u Rangersima. Sjajno je igrao u Škotskoj, a u Evertonu je imao odličnu sezonu. Prošla je godina za njega bila frustrirajuća, ali je nedavno protiv QPR-a pokazao koliko je dobar igrač", rekao je menadžer Hulla Steve Bruce.

Ni Bruce još ne zna kad će imati Jelavića na raspolaganju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam siguran. Moramo čekati, no siguran sam da će se sve riješiti kroz nekoliko dana."

Jelavić je upravo u pretposljednjoj utakmici ponovno pokazao dio svoje čarolije zabivši dva gola za Everton, a u Hullu su uvjereni da će dobrim igrama pomoći klubu da ove godine dohvati mjesto koje vodi u Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//rutube.ru/video/embed/6740564

Nekadašnji nogometaš Hull Cityja Peter Swan izrazio je uvjerenje da je Nikica Jelavić upravo onakav napadač kakav je potreban klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Hull i Everton su dogovorili visinu odštete za 28-godišnjeg hrvatskog reprezentativca, a sada se čeka da igrač dogovori uvjete suradnje s budućim klubom prije nego što transfer bude potvrđen.

''Dolazak Jelavića bi bio upravo ono što je liječnik preporučio menadžeru Steveu Bruceu. On je predator pred golom, a čitao sam i kako većinu pogodaka zabija iz prvog dodira. To je upravo ono što treba Hullu'', napisao je Swan u svojoj kolumni za Hull Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo