Ludi plan: Golman iz Hrvatske danas igra protiv Liverpoola?

Ludogorec u 1. kolu Lige prvaka gostuje kod Liverpoola na Anfieldu, a trener Bugara Georgi Dermendzijev ozbiljno razmislja postaviti momcad bez skolovanog golmana.

Bugari su na putu do Lige prvaka izgubili golmane. U odlucujucoj utakmici protiv Steauae za ulazak u nogometnu elitu njihov je prvi vratar iskljucen, a na kraju je penale branio branic – Cosmin Moti.

Jednog je zabio i dva obranio i odveo svoju klub do 10 milijuna eura i velikog slavlja. Sada Ludogorec gostuje na Anfieldu i imaju ozbiljnu dilemu – koga postaviti na gol. Prva dva vratara ne mogu nastupiti, a moraju birati izmedu Motija koji je pokazao da moze odlicno braniti ili golmana koji je roden u – Hrvatskoj.

Nedavno su Bugari, u ocaju brze-bolje angazirali kanadskog Srbina Milana Borjana koji je roden u Kninu, ali je tijekom 90-ih preko Beograda otisao put Kanade, te je nastupao za kanadsku reprezentaciju. No, Borjan se zadnjih sezona nije naigrao, dobio je otkaz u Turskoj pocetkom 2014. godine, a tamo je grijao klupu ili gledao utakmice s tribina.

I sada su u velikom problemu, moraju birati izmedu golmana koji nije branio zadnjih godina i branica koji ih je odveo u Ligu prvaka, a gostiju na Anfieldu, kod jedne od najboljih momcadi u Europi – Liverpoola.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr