'Za koliko je Levy s Modrićem prevario Real? Posao stoljeća!'

Kako Luka Modrić igra u Real Madridu? Gotovo da ne postoje dva istomišljenika po ovom vrlo važnom nogometnom pitanju.

16.2.2013.
11:32
VOYO logo

Je li Luka Modrić opravdao očekivanja u Realu ili je u prvih pola godine pokazao da nije igrač za Kraljevski klub? Po našem mišljenju, niti jedno niti drugo. Istina je čini se, negdje u sredini i možda treba sačekati i vidjeti kako će se Modrić uklopiti u Mourinhovu koncepciju u narednom razdoblju, pa i sljedeće sezone ako ostane u Realu. Činjenica da nije prošao pripreme te da je upao u momčad načetu svađama, ozljedama i lošom formom, zasad su poprilično zamaglile sliku o pravom učinku sjajnog hrvatskog veznjaka.

Nekoliko je puta Luka zablistao prekrasnim asistencijama, zabio je jedan pogodak, ali je ostao dojam da je unatoč otegotnim okolnostima mogao pružiti 'mrvicu više'. Iako se ne slažemo s onima koji tvrde da Modrić nije igrač za Real, njegovi kritičari su u jednom u pravu - Luka i nakon šest mjeseci na San Bernabeu prečesto 'forsira' alibi igru, boji se povući loptu čak i kad ima puno otvorenog prostora prema naprijed, i dalje uglavnom dodaje prvom do sebe, kao da bježi od igre. Možda je to posljedica straha, možda dijelom i dogovor s Mourinhom, ali najčešće se čini da ne daje onoliko koliko bi možda mogao. A to navijači ne vole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na San Bernabeu mu nisu okrenuli leđa, ali u Engleskoj je druga priča. Veliki okršaj s Manchester Unitedom u Ligi prvaka posebno su pozorno pratili navijači Lukinog bivšeg kluba Tottenhama te nakon utakmice slatko 'ismijali' Modrića na forumima i Twitteru.

Portal hereisthecity.com objavio je listu zajedljivih komentara s Twittera, po kojima jedan dio navijača Spursa izgleda najviše raduje što Luka, unatoč pompoznom transferu, nije postao standardni član prve momčadi Reala (startao 15 puta u prvoj postavi, a tako je bilo i u susretu s Unitedom kad je odigrao samo zadnjih 15-ak minuta).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić na klupi Reala je upozorenje za Balea. Trava kod susjeda nije uvijek zelenija....!".

"Za koliko je Levy s Modrićem prevario Real? Posao stoljeća!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić vjerojatno pegla Ronaldov dres za drugo poluvrijeme...".

"Čovjek se mora pitati je li Modrić sretan s godišnjom ulaznicom za utakmice Reala".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka Modrić je u prvoj postavi Reala! Ups, čekajte, to se opet nije dogodilo...".

"Modrić sjedi na klupi Reala jer u Madridu nema Scottyja Parkera da ga povuče kao prošle sezone".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se netko u Realu teže ne ozlijedi, Modrić nikad neće upasti u prvu momčad. Nikad!".

"Modrić nikad nije smio napustiti Spurse, ovdje je mogao postati legenda".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čini li se to meni ili je Modriću neugodno kao maloj ribici u velikom jezeru?".

"Modrić je bez sumnje bio veliki igrač u Tottenhamu...a jadno izgleda u Realu... ne pripada u taj sustav nogometa uopće".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Večerašnja utakmica je jedan od razloga što nas je Modrić napustio. Ne možete ga kriviti. Ima najbolja sjedala na stadionu".

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo