Wunderkind zaprijetio: 'Na Poljudu ćemo briljirati'

'Mi smo pokazali u posljednjih nekoliko teških utakmica, protiv jakih sastava, da nas se mora respektirati. Sjetite se da smo Njemačku pobijedili 5:3!

15.8.2012.
10:01
VOYO logo

Xherdan Shaqiri jedan je iz plejade mladih nogometaša koji je prošle jeseni posao veliki hit u Europi. Mladi Švicarac albanskog podrijetla pogurao je Basel do drugog kruga Lige prvaka, čime je zaslužio transfer u Bayern iz Münchena.

Svoje bravure ovaj će mladi wunderkind imati priliku pokazati pred poljudskom publikom kada istrči u sastavu Švicarske protiv hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlično sam se snašao u Bayernu, zadovoljan sam novim okruženjem. Osim toga, njemački jezik ne predstavlja mi nikakvu barijeru jer ga govorim odlično", rekao je Shaqiri svoje dojmove u novom klubu, a potom najavio susret s Vatrenima:

"Mi smo pokazali u posljednjih nekoliko teških utakmica, protiv jakih sastava, da nas se mora respektirati. Sjetite se da smo Njemačku pobijedili 5:3! Na Poljudu ćemo briljirati i vjerujem da smo u stanju iznenaditi Hrvatsku", naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Hrvatskoj ima samo riječi hvale.

"Hrvatska reprezentacija je odlična, sastavljena je od fenomenalnih znalaca, od igrača koji igraju u poznatim klubovima i ligama. Sviđa mi se igra vaše nacionalne momčadi. Rakitića poznajem jako dobro. Trenirao je s mojim bratom u mlađim danima. On je ekstremno dobar i kvalitetan igrač, kao mladi najavljivao je da će biti veliki igrač i da će biti poznat u nogometnom svijetu. Vjerujem da će još napredovati i da će njegova karijera biti još uspješnija. Radujem se našem susretu u Splitu", zaključio je na kraju u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo