Rakitić bacio u očaj legendu Barcelone

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić zamijenio je ljetos dres Seville onim najslavnijeg katalonskog kluba, ali nisu svi u redovima Barcelone presretni zbog njegovih dobrih igara.

3.10.2014.
6:40
VOYO logo

Xavija Hernandeza mnogi svjetski stručnjaci smatraju jednim od najboljih veznjaka svih vremena. No, 34-godišnja legenda španjolskog nogometa ove je sezone daleko od prvog plana, a razlog tome je upravo Rakitić.

Naš je nogometaš zauzeo Xavijevo mjesto u veznom redu Barcelone, a kako trenutno igra, teško je vjerovati da bi ga uskoro mogao ispustiti. U razgovoru sa španjolskim novinarima Xavi je priznao da nije nimalo sretan svojom ovosezonskom ulogom. Dodao je da mu je cilj vratiti povjerenje trenera Luisa Enriquea, povjerenje koje trenutno ima Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/X9pWC5BTR1Y

"Nisam sretan što sjedim na klupi. Želim igrati što je više moguće i promijeniti trenutnu situaciju. Ali, na prvom je mjestu momčad, a trener odlučuje tko će igrati. Pokušat ću preokrenuti stvari jer se želim osjećati korisnijim", istaknuo je Xavi, dodavši da ipak ne žali što je ljetos odlučio ostati u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo da je veliki Xavi ove sezone skupio samo tri nastupa u Primeri, pri čemu je dvaput ulazio s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo